Aeroportul Memmingen | Certificat de vaccinare falsificat prezentat la intrare

Marți, 14 decembrie 2021, în timpul controlului imigrației al zborului din Chișinău, a fost găsit un carnet de vaccinare falsificat la o româncă de 27 de ani.

Din investigații au reieșit că românca nu fusese vaccinat în cabinetul medicului responsabil. După consultarea procurorului Jour, a fost deschis un dosar Panal și s-a cerut un depozit de garanție de 300 de euro.

Doamna așteaptă acum o plângere pentru fals de documente, utilizarea unui certificat de sănătate fals și încălcarea Legii privind protecția împotriva infecțiilor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu