Al doilea mort în 9 zile: Un alt bărbat moare într-o operațiune a poliției din Mannheim

Cate stele merita presa?4 Votes

Un bărbat de 31 de ani a murit în timpul unei operațiuni de poliție în cartierul Waldhof din Mannheim. În urmă cu doar câteva zile, un bărbat de 47 de ani a murit la Mannheim în urma unui control al poliției. În ambele cazuri, cauza exactă a morții este încă neclară.

După un alt deces după o operațiune a poliției din Mannheim, o autopsie ar trebui să clarifice cauza morții. Un judecător de instrucție a dispus o examinare „promptă”, așa cum a anunțat Biroul de Stat al Poliției Criminale (LKA) din Baden-Württemberg. A preluat ancheta. Anchetatorii vizează folosirea armelor de foc de către polițiști.

După cum au anunțat marți procuratura și LKA, un tânăr de 31 de ani, rănit anterior, a murit după ce poliția a împușcat în picior. Aceasta a fost precedată de o operațiune de violență în familie. Înainte de sosirea poliției , bărbatul de 31 de ani ar fi amenințat că se va sinucide în timpul unei certări cu mama sa și și-a provocat tăieturi grave și răni de înjunghiere.

Potrivit LKA, polițiștii chemați au încercat să-l copleșească pe bărbat cu gaze lacrimogene. Când asta nu a funcționat, a existat o „împușcătură țintită în piciorul tânărului de 31 de ani”. La scurt timp după aceea, bărbatul despre care se spune că se afla într-o stare de urgență psihică a murit.

Bărbatul de 47 de ani a murit pe 2 mai în timpul unui control al poliției

La Mannheim, un incident a provocat indignare doar cu aproximativ o săptămână în urmă: pe 2 mai, un bărbat de 47 de ani a murit acolo, după un control de poliție în spital. Pe internet circulă videoclipuri care ar trebui să arate operațiunea. În ea, un ofițer lovește capul unui bărbat întins la pământ.

Aceste secvențe de film și alte informații de la martori sunt examinate de autoritățile de anchetă. Potrivit autorităților anterioare, corpul bărbatului prezenta semne de traumatism de forță contondente, dar „intensitatea a fost scăzută”. Cum a murit bărbatul nu este încă clar.

Cate stele merita presa?4 Votes