Body Miller și fiul său Nate. Miller are doi copii dintr-o relație anterioară. Nate este fiul cu soția Morgan. Regreta Emeline era cel mai mic copil din familie

Alocație pentru copii și Co: În 2023 vor fi bani de la stat pentru familii

Guvernul federal a decis cu privire la numeroase scutiri pentru familii pentru 2023. Prezentarea noastră de ansamblu arată în ce zone vor fi mai mulți bani din ianuarie.

În ultimul an, prețurile la energie și alimente au crescut rapid – și, după toate probabilitățile, nu vor scădea din nou în curând. Prin urmare, guvernul a decis cu privire la numeroase măsuri de ajutor pentru familii, care ar trebui cel puțin să atenueze creșterea costului vieții. O prezentare generală arată domeniile în care vor fi mai mulți bani pentru familii din 2023:

Sunteti de acord ca Vestul sa trimita tancri Marder in Ucraina?
Credeți ca NATO ar putea face fata Rusiei ?
Sunteti de acord ca si Romania sa trimită armament greu Ucrainei?
Ne puteți spune Varsta dumneavostra ?
Ne puteți spune daca sunteți in Romania sau stabilit in Strainatate?
77 voturi · 385 răspunsuri

Bani Copilului – Alocatie pentru copii

Alocația pentru copii crește la începutul anului . De la 1 ianuarie va exista o taxă standard de 250 de euro pe lună și copil. Asta înseamnă un plus de 31 de euro pentru primul și al doilea copil și un plus de 25 de euro pe lună pentru al treilea copil. Coaliția semafoare vrea să uşureze familiile din cauza preţurilor mari.

Suma neimpozabila pentru copii

Se va majora și suma neimpozabila pentru copii, de care beneficiază familiile cu venituri mai mari, precum și cuantumul maxim de întreținere deductibil din impozite. Retroactiv la 1 ianuarie 2022, suma neimpozabila pentru copii crește cu 160 de euro la 8.548 de euro. La începutul anului, acesta va fi majorat cu încă 404 EUR la 8.952 EUR.

Supliment pentru copii

Suplimentul pentru copii va fi, de asemenea, majorat din nou , după ce a crescut deja la 229 de euro pe copil și lună la 1 iulie 2022. Este disponibil pentru familiile cu venituri mici și se ridică la 250 EUR pe lună de la 1 ianuarie 2023, până la introducerea securității de bază pentru copii. Securitatea de bază a copiilor ar trebui să vină în cursul anului 2023.

Parinte singur

Există și scutiri pentru părinții singuri: cuantumul scutirii fiscale va fi majorat cu 252 EUR la 4.260 EUR pe an. Avansul de întreținere a crescut și el: de la 1 ianuarie a fost de până la 187 de euro pe lună pentru copiii cu vârsta de până la cinci ani, până la 252 de euro pentru copiii de la șase până la unsprezece ani și maxim 338 de euro pe lună pentru copii. de la 12 la 17 ani.

Banii cetățenilor

Pentru familiile care primesc bani cetățeni, există tarife standard mai mari pentru copii. În funcție de vârstă, aceștia cresc cu 33 până la 44 de euro pe lună: copiii cu vârsta între 14 și 17 ani primesc 420 de euro (anterior 376 de euro). Tariful crește la 348 EUR (anterior 311 EUR) pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani și la 318 EUR (anterior 285 EUR) pentru copiii mici cu vârsta de până la cinci ani.

În plus, există și alte scutiri care pot ajuta și familiile: Acestea includ introducerea frânei de preț a energiei electrice și gazelor și creșterea și extinderea alocației pentru locuințe .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu