Automatul de țigări din Passau aruncat in aer cu petardele de Anul Nou

Persoane necunoscute au aruncat în aer un automat de țigări în Passau în timpul sărbătorilor de Crăciun. Poliția cere informații.

Luni seara, un locuitor din Rittsteiger Strasse din Passau a fost trezit de o bubuitură puternică în jurul orei 3:45 a.m. După ce au sunat la poliție, ofițerii au descoperit că un făptuitor anterior necunoscut probabil a aruncat în aer un aparat de țigări în stația de autobuz cu o petardă de Revelion.

Explozia a fost atât de puternică încât bucăți de resturi se aflau pe o rază de aproximativ 5 metri. Mașina a suferit daune de aproximativ 5.000 de euro. Polițiștii solicită informații la numărul de telefon: 0851/9511-0.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu