Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Curea Constituțională Federala – Proiectele de lege au nevoie de un timp rezonabil pentru a fi studiate si votate

Hotărârea Curții Constituționale privind legea încălzirii este o “linie groasă prin calculul” semaforului, spune politologul Ursula Münch. Mai presus de toate, însă, este un apel la acordarea de timp suficient pentru procesele parlamentare.

Curtea Constituțională Federală a dat curs cererii unui deputat CDU care a considerat că drepturile sale de participare parlamentară nu au fost suficient protejate în cazul legii privind încălzirea.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu