Femeie ciudată în pat? Swabian beat nu-și mai recunoaște sotia

Pentru că o „femeie ciudată” zăcea în patul lui, un bărbat din Swabian Süßen (raionul Göppingen) a sunat la poliție. Când au sosit polițiștii, a devenit rapid clar că femeia nu era deloc necunoscută. Bărbatul de 56 de ani nu și-a recunoscut partenerul în intoxicație.

Vineri după-amiază, în jurul orei 12.30, bărbatul a sesizat poliției și a consemnat că o femeie străină zăcea în patul lui, relatează sediul poliției din Ulm. La fața locului, oficialii au constatat „că totul a fost corect”. Cel puțin în acest caz, femeia din pat nu a greșit: este partenerul bărbatului și locuiește în apartament cu bărbatul de 56 de ani.

Potrivit poliției, barbatul era atât de beat încât nu și-a mai recunoscut propriul partener. Odată cu fericita reîntregire a familiei, însă, nu a fost suficient pentru funcționari. Pentru că, pe lângă soție, bărbatului de 56 de ani, se pare, îi lipseau și șosetele. În momentul în care a depus o plangere privind lucrurile dispărute, polițiștii au încheiat operațiunea. Nu se știe dacă a avut loc o reuniune fericită în acest caz.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu