Mașină de lux misterioasă cu numere de înmatriculare ucrainene abandonată într-o parcare din Germania

Cate stele merita presa?20 Votes

O mașină de lux misterioasă cu numere de înmatriculare ucrainene a fost abandonată într-o parcare din Altötting de zile întregi – ridicând întrebări.

Este o imagine bizară: singur de după-amiaza târziu până dimineața și în weekend, altfel înconjurat în mare parte de mașini mici, dintre care unele merg de ani de zile, o mașină de lux a stat în parcarea cu pietriș de lângă piscina districtului. de câteva săptămâni /BOS elevi.

Întrebat la biroul raional

Cine deține Mercedes Maybach S580, care este pe piață de aproape doi ani și are un preț de listă de peste 165.000 de euro și nu se știe unde este proprietarul acestuia. O altă caracteristică specială este că plăcuțele de înmatriculare ucrainene sunt atașate vehiculului.

Întrebat de ziarul local, oficiul raional a informat: „Am luat legătura cu secția de poliție din Altötting, care s-a uitat la mașină. Vehiculul este înmatriculat, evident că nu există niciun pericol și este parcat într-o parcare publică. Parcarea acolo nu este deci ilegală. Din acest motiv nu există în prezent nici un remediu.“

Cate stele merita presa?20 Votes