Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Venitul cetățeanului creste din Ianuarie 2024 – cu cat creste aflați aici

Consiliul Federal (Bundesrat) a aprobat pe 20.Octombrie 2023 Regulament guvernului federal. Prin urmare, poate intra în vigoare așa cum a fost planificat în noul an.

Tarifele standard pentru beneficiile cetățenilor și asistența socială vor crește cu 12% din ianuarie 2024.

Tarife standard mai mari și mai mulți bani pentru rechizite școlare

Adulții singuri vor primi 563 de euro pe lună din ianuarie 2024 – cu 61 de euro mai mult decât înainte. Sumele pentru rechizite personale cresc și ele cu aproximativ douăsprezece la sută: în prima jumătate a anului școlar de la 116 euro la 130 euro și în a doua jumătate a anului școlar de la 58 euro la 65 euro. Rechizitele școlare includ, de exemplu, ustensile de scris, calculatoare sau materiale de artizanat. Sprijinul pentru nevoile personale școlare face parte din așa-numitul pachet educațional pentru copiii, adolescenții și tinerii adulți care beneficiază de ajutor pentru cetățean sau asistență socială sau ai căror părinți primesc suplimentul pentru copii sau alocația pentru locuință.

În același timp, crește și ratele prestațiilor în numerar pentru solicitanții de azil.

Ajustați nivelul de subzistență la evoluția prețurilor

Dreptul la prestații de stat servește la asigurarea nivelului minim de existență. Suma este revizuită și ajustată anual pe baza prețului mediu și a evoluției salariului net.

Documentele Regulamentului

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu