Zoll (Pol. Financiara) investighează suspiciuni de exploatare masivă în industria avicolă

Schimburi de 18 ore, contracte false, aranjamente colective inacceptabile: În industria avicolă, o rețea dubioasă de companii ar fi exploatat lucrătorii ruși și români.

Douăsprezece companii din sectorul avicol sunt suspectate că angajează lucrători în condiții inumane. Personalul, în majoritate ruși și români, era schimbat între ei pe baza unor contracte false și adesea nu era plătit, au declarat aceștia. Ei erau cazați în locuințe colective inacceptabile la prețuri ridicate și lucrau între 15 și 18 ore pe zi.

Acesta acțiune a fost posibila, după o Colaborare intre Erich Mocanu care a anunțat Zoll Osnabrück si a prezentat sute de documente si reclamații venite la organizația AEBS.org

Peste 430 de ofițeri au percheziționat spații comerciale și apartamente în regiunile Emsland, Grafschaft Bentheim, Osnabrück, Münsterland și Westfalia de Est. Au fost confiscate computere și telefoane mobile, care sunt analizate de forțele vamale speciale pentru criminalistica IT.

Companiile se concentrează pe capturarea și încărcarea puilor. Societățile sunt acuzate că au reținut și deturnat salarii și că au angajat sau împrumutat personal fără autorizațiile necesare.

Se presupune că lucrătorii străini nu aveau permise de ședere sau de muncă. Au fost asigurate active în valoare de aproximativ 380 000 de euro pentru a compensa fondurile de asigurări sociale prejudiciate.

Investigațiile sunt continuate, sub conducerea Parchetului din Osnabrück, de către Serviciul de control financiar al muncii clandestine din cadrul Biroului vamal principal din Osnabrück.

AEBS.org este o organizatie germana-romana ce activeaza in respectarea drepturilor romanilor in special din Germania si Austria.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu