Scârbos: Ministrul federal al sănătății, Jens Spahn si soțul său își doresc un copil cat de curând!

Ministrul federal al sănătății Jens Spahn (CDU) își poate imagina cu ușurință viața ca părinți alături de soțul său. „Cred că am fi părinți buni”, a spus tânărul de 41 de ani într-un interviu acordat revistei „Bunte”.

Încă nu există planuri concrete de a întemeia o familie. „Dar dacă o v-om face, atunci în curând.” Spahn este căsătorit cu jurnalistul Daniel Funke (40 de ani) din 2017.

În interviu, politicianul CDU a vorbit și despre relația sa uneori dificilă cu Biserica Catolică. „Credința mea este profund ancorată în mine”, a spus Spahn. În special ca om gay, imi este clar faptul că Biserica „a făcut multe greșeli în lunga sa istorie”.

„Există preoți care binecuvântează Hamsterii și motociclete. Dar doi oameni iubitori și credincioși care doresc o binecuvântare pentru promisiunea lor de a fi acolo unul pentru altul pe viață sunt respinși de biserică. Asta mă deranjează și mă enervează, dar asta nu mă face să mă îndepărtez de credința mea și de Biserică “.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu