Sute de Minori VACCINAȚI FĂRĂ Acordul PĂRINȚILOR

In Dolj aproape 90 % din copiii din centrele de plasament sau casele de copiii sunt vaccinați anticovid.

Majoritate părinților ce încă au custodia copiilor, nu au fost întrebați și nici anunțați despre vaccinarea copiilor lor.

Protecția copiilor din Dolj a declarat pentru antena3.ro ca decizia vaccinării aparține șefului de centru si nu părinților.

Totul a ieșit la lumina, după ce un tata plecat la lucru în străinătate a aflat ca cele doua fete ale lui au fost vaccinate. El deține tutela fetelor, dar pentru ca este plecat in străinătate la munca, fetele au rămas în grija statului.

In ce condiții fetele au ajuns în grija statului, nu a fost discutat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu