ATENȚIE: E-Card fără fotografie vor fi blocate în ianuarie!

Cardul tău de Sănătate nu are încă o fotografie? Atunci va fi inutilă din ianuarie!

De la 1 ianuarie 2024, vor funcționa doar cardurile electronice cu fotografie, iar cardurile vechi fără fotografie trebuie înlocuite.

Potrivit răspunsului la interpelare al ministrului sănătății Johannes Rauch (Verzi), se așteaptă ca acest lucru să afecteze aproximativ 106 814 carduri. Deși aceste persoane au dreptul la asigurare de sănătate, ele au în continuare un card electronic vechi fără fotografia obligatorie.

De altfel, cei afectați NU vor fi informați de iminenta blocare a cardurilor electronice.

Erich Mocanu de la AEBS.org, îl critică dur pe ministru: “Autoritățile responsabile trebuie să se asigure urgent că toate persoanele afectate sunt informate în timp util cu privire la viitoarele măsuri”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu