Roman înjunghiat în fața copilului de un Austriac

Un bărbat de 38 de ani a fost rănit mortal cu un cuțit în timp ce vizita o cunoştinţă aseară. La atacul sângeros au fost prezenți bebelușul bărbatului și partenerul său în vârstă de 36 de ani.

Bărbatul de 38 de ani a suferit răni grave la gât și la piept și a trebuit transportat la spital. Femeia s-a prăbușit. Atacatorul în vârstă de 69 de ani era intoxicat cu 2,1 la mie de alcool în sânge. El a fost arestat.

Motivul neclar

Potrivit poliției, tânăra familie românească a venit în vizită la pensionar. Acolo a fost și copilul de șase luni al cuplului. Se consuma alcool și în timpul serii. Cu puțin înainte de miezul nopții a avut loc o ceartă, în cursul căreia austriacul în vârstă de 69 de ani l-a atacat pe tânăr cu un cuțit.

Motivul este complet neclar. Suspectul a mărturisit la o primă audiere și a fost arestat provizoriu pentru tentativă de omor. Din cauza stării de urgență psihologică, tânăra de 36 de ani nici măcar nu a putut fi audiată cu privire la atacul sângeros și a fost transportată la spital. Bebelușul a fost luat în custodie oficială.