Fuziune: Media Markt și Saturn acum una

Media Markt și Saturn se apropie: cei doi retaileri de electronice vor apărea împreună în Germania în viitor. Ce se va schimba pentru clienți?

Vremurile în care retailerii de electronice Media Markt și Saturn, care aparțin grupului Ceconomy, concurează pe plan intern s-au încheiat. Compania umbrelă a anunțat acest lucru pe site-ul său pe 13 ianuarie 2023 . În consecință, cele două piețe de tehnologie din Germania vor apărea împreună în viitor și vor reuni vânzările și marketingul. Acest lucru devine vizibil pentru consumatori cu prima campanie comună de brand, care, conform grupului, a început pe 15 ianuarie 2023 – și aceasta cu un logo general al mărcii. În acest fel, ceea ce este deja viața de zi cu zi în interior ar trebui să fie transportat în lumea exterioară.

Fuziunea aduce diverse avantaje

Nu numai pentru societatea-mamă Ceconomy există un posibil potențial de economisire în structura grupului, dar și clienții ar trebui să beneficieze de pe urma schimbărilor. „De acum înainte, clienții au acces la produse și servicii de pe toate piețele și din ambele magazine online, indiferent de marca MediaMarkt sau Saturn”, se arată în comunicatul de presă. În termeni concreti, asta înseamnă că, de exemplu, reparațiile la un dispozitiv achiziționat de la Media Markt pot fi acum efectuate și la Saturn și invers. În plus, comparațiile de prețuri care necesită timp trebuie eliminate prin campanii și oferte comune.

Media Markt & Saturn: Alte modificări planificate

Dar asta nu este tot: așa cum au anunțat Media Markt și Saturn, este planificat un program comun de beneficii în care clienții pot colecta și răscumpăra puncte de la toate mărcile. Pe de altă parte, voucherele de cumpărături ar trebui să poată fi răscumpărate la Media Markt și Saturn în viitorul apropiat. Ar trebui să beneficieze și cei care comandă online: așa cum au anunțat cei doi retaileri de electronice, vor exista și mai multe locații de ridicare în viitor, deoarece puteți alege fie cel mai apropiat magazin Media Markt, fie Saturn.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu