Forțele operative ale Inspectoratului Poliției Federale Chemnitz au executat mai multe mandate de arestare

Pe 13 ianuarie 2023, la ora 15:10, un vehicul a fost oprit și verificat în zona Reitzenhain de către serviciile de urgență din cadrul Inspectoratului Federal de Poliție Chemnitz. Ancheta șoferului a relevat că cetățeanul sârb în vârstă de 37 de ani a primit un mandat de arestare pentru o infracțiune rutieră de la biroul de amenzi Helmstedt. A putut plăti amenda restanta, așa că i s-a permis să-și continue călătoria. 

O dubă înmatriculata in România a fost supusă unei alte verificări în data de 15 ianuarie 2023 la ora 04:00. Au fost identificați în total nouă persoane de origine română. Unul dintre pasagerii este un cetățean român în vârstă de 42 de ani, unde urmărirea penală a constatat că împotriva lui există două mandate de arestare penală. 

A fost emis un mandat de arestare de către parchetul din Wuppertal pentru încălcarea legii străine privind asigurările obligatorii (AuslPflVG) de a plăti o amendă de 2.000,00 EUR + 86,00 EUR pentru cheltuieli de procedură sau o închisoare substitutivă de 100 de zile și Parchetul din Duisburg pentru manipulare ilegală de deșeuri să plătească o amendă de 1.200 EUR sau o închisoare substitutivă de 60 de zile. Românul a putut plăti doar amenda pe mandatul de arestare de la Parchetul Wuppertal, așa că a trebuit să fie dus la închisoarea Zwickau. 

Tot pe 16 ianuarie 2023, la ora 02:35, un autoturism a fost verificat în zona Reitzenhain de către serviciile de urgență din cadrul Inspectoratului Federal de Poliție din Chemnitz, după ce a intrat în Germania din Republica Cehă. Un cetățean bulgar în vârstă de 32 de ani a fost identificat drept șofer. În cadrul anchetei s-a constatat că Parchetul din Berlin a emis un mandat de executare a unei pedepse. Acesta fusese condamnat la plata unei amenzi de 1.200,00 EUR + 114,00 EUR cheltuieli de judecata sau o pedeapsa cu inchisoare substitutiva de 40 de zile pentru evaziune fiscala. Din moment ce a putut plăti amenda restante, i s-a permis să-și continue călătoria. 00 EUR cheltuieli de procedură sau o închisoare substitutivă de 40 de zile. Din moment ce a putut plăti amenda restante, i s-a permis să-și continue călătoria. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu