Cerințe de intrare in Austria – NOU 7 ianuarie 2023

În principiu, nu este necesar niciun certificat 3G pentru a intra în Austria. Există doar reglementări pentru intrarea din țări și zone cu risc epidemiologic ridicat (Anexa 2) sau foarte mare (Anexa 1). Republica Populară Chineză este înscrisă în Anexa 2 din 7 ianuarie 2023. Din cauza riscului epidemiologic ridicat, cei care intră în țară trebuie să aibă cu ei un test PCR negativ, care nu trebuie să fi fost efectuat cu mai mult de 48 de ore în urmă.

Persoanele care intră în Austria și nu s-au aflat în zonele cu variante de virus și statele din  anexa 1  (în prezent nu sunt listate state) în ultimele 10 zile sau care intră dintr-un stat sau zonă din anexa 2 (Republica Populară Chineză) nu sunt supuse orice condiții legate de Covid la restricțiile de intrare. În principiu, nu este necesară nicio dovadă 3G pentru intrare. Intrați din țări și zone cu risc epidemiologic foarte ridicat ( Anexa 1) trebuie, cu câteva excepții, să furnizeze dovada 3G, să se înregistreze și să înceapă imediat o carantină la domiciliu de zece zile. Călătorii din țări cu risc epidemiologic ridicat (Anexa 2) trebuie să aducă cu ei un test PCR negativ, care nu trebuie să fi fost efectuat cu mai mult de 48 de ore în urmă.

Statele și zonele cu risc epidemiologic ridicat

China
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu