Si Chinejii s-au supărat pe Austrieci – Livrările AliExpress în Austria au fost suspendate

După cum raportează „Futurezone”, Austria nu mai poate fi specificată ca destinație de livrare pe platforma de comerț electronic. Site-ul web se referă, de asemenea, la reclamații din mai multe forumuri de internet, conform cărora întrebările adresate serviciului pentru clienți AliExpress cu privire la motivele opririi livrării au produs uneori explicații diferite.

Acestea au variat de la „motive logistice” la o „ajustare legală”, potrivit „Futurezone” și se referă la o modificare a reglementărilor privind ambalajele care este în vigoare de la 1 ianuarie. În consecință, companiile străine de comandă prin corespondență care nu au sediu sau sucursală în Austria trebuie să desemneze un reprezentant autorizat pentru a putea livra clienților finali din țară. Acest reprezentant autorizat își asumă obligațiile legale referitoare la ambalare.

Asociația comercială suspectează că AliExpress nu a putut îndeplini această obligație în timp util. Potrivit asociației, participanții pe piață ar trebui să demonstreze că participă la un sistem austriac de colectare și reciclare a ambalajelor.

În prezent, Swiss Post continuă să livreze expedierile
La Swiss Post, oprirea livrărilor de la AliExpress nu poate fi confirmată: „Contractele noastre cu AliExpress și partenerii săi logistici sunt încă valabile. În prezent, livrăm și expedieri pe care AliExpress ni le-a predat deja pentru transport”, a declarat un purtător de cuvânt al Postului.

Deocamdată, nu a fost primit niciun feedback de la compania-mamă AliExpress Alibaba.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu