Statul Austria Superioară plătește 150 EUR în plus față de costurile școlare

Viața a devenit scumpă, mai ales pentru familiile cu copii. Din acest motiv, statul Austria Superioară introduce o subvenție pentru costurile școlare pentru frecventarea obligatorie a școlii pentru anul școlar în curs. Acesta reprezintă 150 de euro, în care se aplică limite de venit și este planificat un total de 5 milioane de euro.

„Vor fi investite cinci milioane de euro pentru a amortiza costurile ridicate ale materialelor școlare și pentru a oferi sprijin financiar, în special familiilor cu venituri mici, prin contribuția la costurile suportate în legătură cu frecvența la școală a unui copil de vârstă școlară obligatorie”. anunță LH Thomas Stelzer (ÖVP, ofițer financiar) și LH Vice Manfred Haimbuchner (FPÖ, ofițer de familie).

Alocație dependentă de venit

Pentru fiecare elev de vârstă școlară obligatorie, se poate solicita o alocație unică de 150 de euro în anul școlar curent 2022/23 de la departamentul de familie al statului Austria Superioară. Grantul se plătește în funcție de venit. Plățile de întreținere, alocația familială, alocația pentru îngrijirea copilului, alocația pentru locuință și creditul fiscal pentru copii nu se adaugă la venitul gospodăriei. Sunt eligibile familiile cu cel puțin un copil de vârstă școlară până la sfârșitul clasei a IX-a.

pCloud Lifetime

Finanțarea tutoratului pentru elevii din școala obligatorie

Un pot de finanțare pentru tutorat a fost înființat încă din mai 2022. Elevii de vârstă școlară obligatorie care au nevoie de îndrumare externă pot solicita un voucher în valoare de 150 EUR pe semestru de la Departamentul pentru Familie al Statului Austria Superioară.poate fi răscumpărat.

Ajutor dublu pentru evenimente școlare

În anul școlar 2022/23, alocația familială din statul Austria Superioară va fi plătită de două ori mai mult pentru evenimentele școlare. Familiile eligibile primesc o subvenție suplimentară de 100 de euro pentru echipament de schi pentru cursuri de schi de cel puțin 4 zile.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu