Asta da Manipulare: până la 29% dintre decesele cauzate de corona nu au murit deloc din cauza virusului corona

Întrebarea dacă un pacient a murit DIN sau CU coronavirus creează haos în statistici. Potrivit unui raport recent din presă, până la 29 la sută dintre pacienții enumerați în statistici ca „decese cauzate de coronavirus” nu au murit deloc din cauza virusului corona.

După cum relatează în prezent ziarul „Bild”, mulți dintre cei decedați care sunt enumerați ca morți corona în statisticile oficiale nu au murit deloc din cauza virusului corona . Tabloidul susține că a aflat printr-un sondaj efectuat de ministerele sănătății din țări că au existat uneori abateri mari în cifre.

Cauza morții uneori necunoscută!

Potrivit „Bild”, și alte state federale au raportat decese cauzate de corona care probabil nu au fost, deoarece cauza morții a fost diferită sau necunoscută. „Bild” enumeră într-un tabel că, de exemplu, 1.832 de decese cauzate de corona au fost raportate în Bavaria în aceeași perioadă. În 84% din cazuri, Corona a fost cauza morții aici. În 11 la sută din cazuri, cauza morții a fost diferită și în 5 la sută din cazuri a fost chiar necunoscută.

Alte state federale, precum Turingia și Hamburg, au spus când au fost întrebate de „Bild” că nu au făcut distincție între AN sau MIT Corona au murit sau că nu au date în acest sens. Tabloidul nu a primit informații precise de la Institutul Robert Koch cu privire la câți dintre cei 115.337 de decedați care au fost raportați ca morți corona de la începutul pandemiei au murit de fapt din cauza coronavirusului AM. Potrivit RKI, totuși, Corona a fost cauza morții pentru o „mare mare parte”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu