Şcolile din NRW exclud sute de elevi de la ore

În prima săptămână după sărbătorile de Crăciun, aproape 900 de școlari au refuzat testul corona obligatoriu. Apoi au fost excluși de la școală.

În prima săptămână după sărbătorile de Crăciun, 865 de școlari din Renania de Nord-Westfalia au refuzat să participe la testele corona, potrivit cifrelor Ministerului Educației. Oricine nu participă și nici nu poate dovedi un rezultat negativ al testului prin alte proceduri permise este exclus de la frecvența școlii, a anunțat marți ministerul, la solicitarea agenției de presă germană din Düsseldorf.

În săptămâna dinaintea sărbătorilor de Crăciun, numărul celor care au refuzat autotestele obișnuite cu acadea sau antigen la școală a fost de 835. În primul rând, „Neue Westfälische” a raportat despre cei care refuză testul.

Ministerul indică posibile consecințe negative

Ministerul a subliniat posibile consecințe negative asupra carierei școlare în cazul în care refuzul de a susține teste sau obligația de a purta măști în clasă a dus la o absență pe termen mai lung și, prin urmare, performanța acestor elevi nu ar putea fi evaluată. „Dacă refuzați să participați la teste sau să purtați o mască, de obicei nu există dreptul la învățământ individual la distanță.”

Școlarizarea obligatorie poate fi aplicată și în cazul în care există un refuz persistent de a respecta cerințele legale de protecție împotriva infecțiilor. Curtea Superioară Administrativă a confirmat recent acest lucru printr-o decizie.

Ministerul Educației a spus dpa dacă absențele celor care refuză testul sau măștile ar trebui considerate absențe nejustificate sau ca o încălcare a prezenței obligatorii la școală ar trebui evaluate de școli și autoritățile de supraveghere pe baza circumstanțelor cazului individual. Cu toate acestea, măsurile de igienă și protecție împotriva infecțiilor ar fi acceptate de marea majoritate a celor aproximativ 2,5 milioane de școlari din NRW.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu