Austria: Planul II al guvernului din 8.Noiembrie

După ce a fost atins pragul de 300 pentru pacienții cu Covid 19 din unitățile de terapie intensivă domestică, a doua etapă va intra în vigoare pe 8 noiembrie, așa cum a fost planificat în planul pas cu pas al guvernului federal. Regulamentul necesar în acest sens a fost emis marți seara. Aceasta înseamnă că atât autotestele, cât și testele de anticorpi își pierd eficacitatea în gama 3G. În plus, trebuie să fii vaccinat sau recuperat pentru a merge noapte la restaurante sa la evenimente.

https://preprod.erichmocanu.tv/castiga/

Desigur, măsurile și mai stricte pot fi aplicate, atunci cand nivelul trei depaseste 400 sau mai multe paturi de terapie intensivă este atins până pe 8 noiembrie. In acest caz testele Antigen își pierd valabilitatea. Aceasta ar însemna că doar testele PCR ar fi recunoscute ca alternativă la vaccinare și recuperare.

Ministerul Sănătății și Internelor a raportat, marți, 317 de pacienți cu infecție cu SARS-CoV-2 în secțiile de terapie intensivă domestică. Numărul de noi infecții cu corona de luni a fost de 5.398.

https://preprod.erichmocanu.tv/sustine/

Conform actualului plan pas cu pas, pasul doi trebuie să intre în vigoare la șapte zile după ce 300 de pacienți de terapie intensivă corona au fost atinși. Aceasta înseamnă că o regulă 2G se aplică apoi cateringului de noapte și evenimentelor fără locuri alocate cu mai mult de 500 de persoane, adică doar cei care au fost vaccinați sau recuperați au acces acolo. Angajații de acolo trebuie să depună un test PCR dacă nu au fost vaccinați sau s-au recuperat. În plus, în etapa a doua testele de antigen cu autoacceptare („teste camera de zi”) nu mai sunt valabile în toată Austria ca dovadă pentru zonele cu o regulă de intrare 3G. Același lucru este valabil și pentru testele de anticorpi.

Dacă numărul de 400 de paturi de terapie intensivă este depășit, ceea ce înseamnă o utilizare a capacității de terapie intensivă de 20 la sută, testul antigen în zonele cu 3G își va pierde atunci valabilitatea în toată Austria. Asta înseamnă că doar cei care au fost vaccinați, cei care și-au revenit sau care au un test PCR curent ar avea acces peste tot. Această măsură intră în vigoare imediat dacă valoarea limită este depășită și ar putea chiar depăși regulamentul emis marți.

Este planificat ca atunci testele antigene să nu mai fie acceptate nici în cazul oricăror controale la ieșire, conform solicitării APA de la Ministerul Sănătății. Aceasta înseamnă că persoanele nevaccinate și nerecuperate necesită un test PCR pentru a pleca sau a trece printr-un district cu risc ridicat sau o comunitate cu risc ridicat.

Chiar și cu testele de sânge cu anticorpi neutralizanți, cu care cei care și-au revenit au fost eliberați de restricții pentru încă 90 de zile după o perioadă de șase luni după boală, nu vor ajunge prea departe. Testele pentru anticorpi neutralizanți rămân importante pentru autorități doar în combinație cu dovada vaccinării.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu