Guvernul Iohannis III – Guvernul PNL-Ciuca vrea controlul asupra tuturor romanilor din Diaspora

Programul de Guvernare Iohannis III – PNL-Ciuca a publicat „programul de guvernare 2021 – 2024”, cu care ar vrea să conducă România. În noul program de guvernare PNL-UDMR, depus sâmbătă în Parlament, apar prevederi bombă cu privire la românii din diaspora.

Astfel, românii din diaspora, care ar avea OBLIGATIVITATEA înregistrării la misiunile diplomatice, vor fi ÎNREGISTRAȚI AUTOMAT atunci când solicită un serviciu consular pe platforma e-consulat.ro.

Pentru asigurarea resurselor umane, financiare și logistice necesare atingerii obiectivelor legate de extinderea și modernizarea oficiilor consulare și în vederea creșterii capacității procesare a serviciilor consulare, Guvernul va întreprinde demersurile legislative necesare pentru introducerea unor tarife pentru prestarea în regim de urgență a serviciilor consulare și a taxelor consulare pentru serviciile consulare prestate cetățenilor străini. În continuare, nu vor fi percepute taxe consulare pentru prestarea serviciilor consulare solicitate de cetățenii români în regim normal.

pagina 235 din programul de GV 2021-2024

O altă prevedere contra romanilor se referă la introducerea unor taxe consulare la serviciile de urgență, taxe eliminate pe vremea lui Victor Ponta.

Vor continua, totodată, demersurile de profesionalizare a întregului corp consular prin diversificarea programelor de pregătire inițială și continuă și a celor de perfecționare, inclusiv în colaborare cu Institutul Diplomatic Român.

pagina 235 din programul de GV 2021-2024

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu