Avertisment pentru părinții din Hamburg: Rezultate greșite! Rechemarea testelor rapide în centrele de zi

Unul dintre aceste loturi a fost livrat și la Hamburg din octombrie 2021 , se arată în comunicat. „Nu putem exclude cu certitudine că vi s-au furnizat teste din lotul defect în ultimul an. Prin urmare, vă rugăm să trimiteți Testele din LOT nr. 20211008 inapoi. Cereți centrului dumneavoastră de zi să emită noi teste.”

Potrivit autorităților, compania Genrui a confirmat că fiabilitatea rezultatelor negative nu este afectată de eroare.

Alte masuri de protectie

În plus, din cauza nivelului ridicat actual de infecție, în creșele ar trebui să se aplice măsuri suplimentare de protecție: De acum înainte, grădinițele pot solicita, de asemenea, ca părinții să accepte doar măști FFP2.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu