Chiar daca esti vaccinat si in carantina, posibil sa nu primesti salariul.

Potrivit presei, avocații din Bundestag au întocmit o lucrare conform căreia angajații care nu au un vaccin de rapel și trebuie să fie plasați în carantină își pierd dreptul la plata salariilor. Până acum, acest lucru se aplică doar persoanelor nevaccinate care trebuie să intre în carantină.

Potrivit ziarului Bild , avocații Bundestag lucrează la o lucrare care arată că angajații care au fost vaccinați doar o dată sau de două ori și trebuie să fie în carantină nu vor mai avea dreptul la plata salariilor în viitor. Documentul transmis ziarului este un scurt reportaj, potrivit informațiilor furnizate de Bild . Springer-Blatt citează din raport:

„Lipsa vaccinării de rapel împotriva COVID-19 ar duce atunci la excluderea dreptului la despăgubiri (…)”.

Potrivit scrisorii, potrivit avocaților Bundestag-ului, fiecare cetățean ar putea preveni această situație, întrucât „a treia vaccinare recomandată public” ar putea preveni acest lucru. Până acum, numai persoanele nevaccinate din Germania trebuie să se teamă de astfel de reduceri riguroase  : „Angajații care ar putea evita carantina prin vaccinare și nu o folosesc nu au dreptul la compensații conform Legii privind protecția împotriva infecțiilor din noiembrie 2021”, conform definiției din Techniker Krankenkasse pentru situația actuală în rândul celor nevaccinați.

“Oricine nu primește rapel riscă să nu fie plătit în caz de carantină. Încă un pas către vaccinarea obligatorie pe ușa din spate”, a spus Arnim Buck, avocat pentru dreptul muncii, în articolul imagine . Guvernul federal nu a reacționat sau confirmat încă recomandările, dar „se consideră posibilă o viitoare oprire a plăților salariale pentru cei care au fost vaccinați doar o dată sau de două ori”, potrivit declarației Bild. O primă reacție a șefului adjunct al lucrătorilor CDU, Dennis Radtke, este:

“Oricine dorește să facă așa ceva trebuie să se asigure că toată lumea poate primi stimulente rapid. Nu ar trebui să fie cazul ca angajații să ajungă să plătească pentru managementul deficitar al guvernului federal al corona”.

Primul director parlamentar al CDU/CSU, Thorsten Frei, consideră, de asemenea, responsabilitatea exclusivă pentru o pierdere iminentă a salariilor pentru cei care au fost vaccinați o dată sau de două ori ca fiind în mâinile cetățenilor:

“Pentru a nu împovăra în mod inutil comunitatea de solidaritate, angajatul ar trebui să depună eforturi pentru cel mai înalt nivel posibil de protecție personală. Oricine renunță în mod expres la această protecție ar trebui să fie și el pregătit să suporte consecințele.”

La începutul pandemiei, angajații care nu puteau lucra din cauza dispoziției de carantină și care, prin urmare, trebuiau să se plângă de pierderi financiare, puteau primi în continuare despăgubiri de la angajator.

A plătit în avans, a continuat să plătească salariile, dar a putut să i se restituie banii de către stat. Odată cu începerea unei oferte de vaccinare, acest regulament a fost abandonat sau a fost modificat în raport cu ghidurile și reglementările care sunt acum în vigoare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu