Locuiesti in Viena? Vezi ca ai o programare la Vaccinare!

Orașul Viena trimite persoanelor nevaccinate o programare de vaccinare

Scrisoarea se adresează a 340.000 de persoane. Scrisoarea informativă pentru a treia cusătură va fi trimisă din nou după adaptarea termenelor limită.

Pentru a crește cota de vaccinare, Viena deschide acum noi drumuri. Orașul trimite o scrisoare către 340.000 de persoane nevaccinate care include deja o programare personală de vaccinare la Centrul Austria. Pentru a o percepe, beneficiarul nu trebuie să facă niciun pas în continuare, ci pur și simplu să vină pe strada vaccinării.

Data este aleasă în mod deliberat cu o fereastră de timp largă, de exemplu 26 noiembrie, de la 7 a.m. la 7 p.m.

Dacă doriți să vă vaccinați, dar doriți o altă programare, vă rugăm să sunați la linia fierbinte 1450. Cei care nu doresc vaccinare sunt rugați să anuleze în mod activ programarea dată. Un consult medical este recomandat persoanelor care încă nu sunt sigure. O acțiune similară a fost deja anunțată în Vorarlberg.

Cum să obțineți datele

Scrisoarea de intenție vizată este posibilă deoarece campania se desfășoară în cooperare cu ÖGK, care are acces la datele de vaccinare, potrivit biroului consilierului municipal pentru sănătate Peter Hacker (SPÖ).

La scrisoare este atașată o fișă pe care sunt lămurite cele mai comune mituri de vaccinare.

Expedierea acelor scrisori în care vienezilor li se amintesc de vaccinarea de rapel a fost amânată puțin ( a raportat KURIER ). Au trebuit schimbate după ce orașul a decis că a treia cusătură poate fi făcută la patru (în loc de șase) luni după a doua vaccinare.