Managerul Spitalului din Chemnitz Dr. Thomas Jendges s-a sinucis !

Scrisoarea de adio a unui manager de spital, care s-a sinucis: Vaccinul este armă biologică! Este un genocid

Dr. Thomas Jendges, șeful clinicii din Chemnitz, din Germania, s-a sinucis, iar vocile pe Twitter si presa online spun ca în urma sa a lăsat un mesaj de adio cutremurător. Scrisoare de adio pentru angajatorul său, susține că vaccinarea împotriva Covid-19 este un genocid și, de fapt, vaccinul ar fi o armă biologică.

Minciuna continuă față de pacienți și persoanele vaccinate, precum și înșelăciunea cu privire la pericolele vaccinării. Vaccinarea cu vaccinuri experimentale mortale Covid-19. În realitate este o armă biologică, utilizarea sa fiind camuflată ca vaccin Covid-19.

Ceea ce se face populației este un genocid și o crimă împotriva umanității.”, a lasat scris dr. Thomas Jendges. El a mai consemnat ca primarul îl amenințase că îl va concedia dacă refuză să vaccineze pacienții din clinica sa.

Managerul mai spune că nu mai putea suporta o asemenea crimă din partea guvernului federal și regional și a complicilor lor și că și-a văzut sinuciderea ca pe o eliberare și o modalitate de a trimite un semnal puternic de pericol. El a cerut ca scrisoarea să fie publicată, lucru de care primarul a luat cunoștință, dar pe care l-a împiedicat inițial cu bună știință, pana când politia a aflat de scrisoare, consemnează cotidianul german Bild.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu