AUSTRIA: Blocarea la nivel național de luni a fost Aprobata

Decizia a fost luată la summit-ul federal: de luni, se va aplica un blocaj de zece zile în toată Austria pentru toată lumea – indiferent dacă au fost sau nu vaccinați împotriva Corona, după cum a aflat „Krone”. Oprirea ar trebui apoi prelungită cu maximum zece zile. Școlile ar trebui să rămână deschise doar pentru supraveghere.

Persoanele nevaccinate ar trebui să rămână în izolare chiar și după ce au trecut cele 20 de zile. La o conferință de presă de dimineață, guvernul federal urmează să anunțe oficial blocarea la nivel de Austria. Potrivit rapoartelor, cancelarul federal Alexander Schallenberg (ÖVP) dorește să ceară „solidaritate” celor vaccinați împotriva coronavirusului.

În perioada premergătoare unui „blocare clar”
, partenerul guvernamental verde și SPÖ s-au pronunțat deja în favoarea închiderii generale a restaurantelor, comerțului cu amănuntul, instituțiilor culturale și altele asemenea. Guvernatorii roșii din Kärnten, Viena și Burgenland și-au semnalat joi că sunt pregătiți să susțină o blocare la nivel național. Niciun stat federal nu se poate izola de „dezvoltarea dinamică” actuală, a spus primarul Michael Ludwig (SPÖ). Președintele clubului ÖVP din Vorarlberg, Roland Breakfast, a cerut, de asemenea, o „izolare rapidă și scurtă pentru toată lumea”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu