ORF începe loteria vaccinării corona în Austria

Cu o loterie de vaccinare, radiodifuzorul austriac ORF vrea să motiveze scepticii să se vaccineze împotriva corona.

Potrivit agenției de presă APA, persoanele cu vârsta de 18 ani și peste care locuiesc în Austria care au fost sau vor fi vaccinate împotriva COVID-19 între 1 octombrie și 20 decembrie sunt eligibile să participe. Premiile includ o casă unifamilială prefabricată și o mașină electrică.

Câștigătorii vor fi anunțați în Ajunul Crăciunului

În total, aproape o mie de premii materiale vor fi licitate. Oricine este vaccinat în perioada de participare și se înregistrează pe site-ul https://werimpftgewinnt.orf.at are șanse de câștig – indiferent dacă vaccinarea este prima, a doua sau a treia vaccinare împotriva COVID-19.

Câștigătorii urmează să fie anunțați în Ajunul Crăciunului în cadrul programului ORF „Licht ins Dunkel”. Înainte de aceasta, radiodifuzorul public dorește să facă apel la participarea la loterie și la vaccinare pe toate canalele sale.

„Educația și informarea uneori nu sunt suficiente”

„Milioane de oameni din Austria au încredere în munca jurnaliştilor ORF în fiecare zi, care dau tot ce pot 24 de ore pe zi în toate mass-media pentru a-i informa pe austrieci pe baza descoperirilor ştiinţifice”, a explicat directorul general ORF, Alexander Wrabetz.

„Dar educația și informarea nu sunt uneori suficiente pentru a fixa contribuția indispensabilă a vaccinării la combaterea pandemiilor pentru cât mai mulți oameni”, a adăugat Wrabetz. Loteria ar trebui să creeze „motivare suplimentară pentru cei care doresc să se vaccineze”. În același timp, este „un mare mulțumire tuturor celor care au fost deja vaccinați sau stimulați”.

Blocare în toată Austria de luni

În Austria, un blocaj general este din nou în vigoare de luni din cauza numărului dramatic de mare de infecții cu corona. Spitalele din țară au înregistrat pentru prima dată luni peste 3.000 de pacienți corona, care trebuie tratați ca pacienți internați. La 66 la sută, rata de vaccinare este sub media europeană.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu