Poliția a închis centrul de vaccinare din cauza unor deficiențe grave – doar medicul are antecedente penale

Autoritățile au închis în weekend un centru de vaccinare dubios de la Gara Centrală din Hamburg. Motivul: camere murdare și lipsă de informații despre vaccinare. În plus, nici un medic instruit nu a fost la fata locului.

Biroul districtual și poliția au închis sâmbăta trecută un centru de vaccinare de la gara principală din Hamburg. Potrivit poliției, centru de vaccinare avea încăperi murdare, nu se respecta distanța și in loc de consiliere despre vaccin, angajații ofereau doar o broșură de informare de la Institutul Robert Koch.

Nici un medic prezent – medic de urgență a fost condamnat cu ani în urmă

O purtătoare de cuvânt a biroului districtual a declarat pentru „Hamburger Abendblatt” că nu a existat, de asemenea, ventilație suficientă și că nu au fost respectate timpii de odihnă. 

Se spune că un medic ar fi fost disponibil doar prin telefon pentru a răspunde la întrebări. Deși conduce un serviciu medical de urgență în Hamburg , el nu este listat de Asociația Medicală. Locuiește și în Schleswig-Holstein.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu