Proiect de stat înainte de summitul Corona: “Toate restricții ar trebui retrase până pe 20 martie”

Statele federale au adoptat un proiect de rezoluție cu două zile înainte de summitul Corona de miercuri.

Acest lucru oferă un plan clar de deschidere. Șablonul spune: „Până la începutul primăverii, pe 20 martie 2022, restricțiile ample asupra vieții sociale, culturale și economice ar trebui retrase treptat.” Apoi doar măștile ar trebui păstrate în interior ca măsură.

Până pe 20 martie, relaxarea ar trebui să aibă loc treptat.

Planurile dintr-o privire:

  • Limita de zece persoane la  sărbători private  urmează să fie extinsă. Proiectul are inițial 20 de persoane, dar ar trebui discutat la summit.
  • Regulile de  admitere în comerțul cu amănuntul  ar trebui eliminate complet
  • Cluburile și discotecile ar  trebui să poată fi deschise din nou începând cu 4 martie  . Apoi 2G-Plus se aplică acolo.
  • Din 4 martie,   3G se va aplica din nou în restaurante și hoteluri .
  • Din 4 martie,   mai mulți spectatori ar trebui să poată participa la evenimente majore, cum ar fi jocurile de fotbal cu 2G sau 2G-Plus.
  • Angajatorii pot continua să  ofere birou la domiciliu  , dar nu mai există nicio obligație
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu