Proporția pacienților corona vaccinați în unitățile de terapie intensivă a crescut

Marți dimineață, RKI a raportat 4971 de noi infecții coronare, iar incidența națională de 7 zile a scăzut la 65,8. Medicii avertizează în prezent cu privire la sfârșitul testelor gratuite, în timp ce Spahn apără această decizie. Șeful asigurărilor de sănătate Gassen, pe de altă parte, solicită relaxarea regulilor coroanei.

https://preprod.erichmocanu.tv/romania/daca-duminica-viitoare-ar-avea-loc-alegerile-parlamentare-pe-cine-ai-vota/

Tot mai multi Vaccinați la terapie intensiva!

În perioada de la începutul lunii februarie până la începutul lunii August, proporția pacienților vaccinați în unitățile germane de terapie intensivă a fost de 1,84% (210 din 11419 cazuri). Din August pana la sfârșitul luni Septembrie numărul de vaccinați de la secțiile de terapie intensiva a crescut cu 500% de la aproape 18 pacienți din o mie, la 121 din o mie.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu