Ce inseamna sa ai incredere in Navi – Roman ajuns in Pampa cautand un Peco

NU este carnaval, nu 1 aprilie și nici ziua glumelor și a povestitorilor. Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă în Axamer Lizum (Austria) este realitate: un român se afla în strâmtorări cumplite în căutarea unei benzinării (!)

Șoferul unui mic camion din România căuta sâmbătă o benzinărie. Conform propriilor informații, sistemul de navigație l-a dus la Axamer Lizum. Faptul că drumul se termină acolo la parcarea mare sau duce la stația Olympiabahn, softul de navigatie nu a fost impresionat și nici șoferul. El și-a continuat călătoria neobosita pe poteca de pietriș de-a lungul Valea Femei. Când șoferul și-a dat seama ca intradevăr nu exista nici un PECO și sistemul de navigație îl îndrumă doar sa viziteze munți Alpi, a fost prea târziu. Mașina a început să alunece și a amenințat sa se răstoarne!

Pompieri sunt cu noi!

Purtătorul de cuvânt al Politiei din Axams precizează ca a rămas uimit de apelul sosit, pentru ca nu se aștepta, ca la acel punct sa ajungă o camionetă. Inspecția a informat imediat pe Specialiștii pentru situație de urgență, care au fost rapid la fața locului și au asigurat micul camion împotriva alunecării ulterioare. Restul a fost făcut de o companie de remorcare, care a reușit, de asemenea, o misiune potențial de record de altitudine și a adus vehiculul în siguranță în vale.
Nu știm dacă omul bun a găsit acum o benzinărie și a ajuns la destinație. Se poate spera, de asemenea, că nu a răcit în munții tirolezi cu un tricou, pantaloni scurți și sandale.

Acest sondaj nu mai acceptă voturi

Pe cine ai alege, dacă duminica ar fi Alegeri Parlamentare?
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu