valul de LuminĂ – Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor

Vineri, 15 octombrie, la ora 19.00 (ora locala din fiecare tara) se aprind lumânări, în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Timp de o ora lumânările sunt lăsate sa ardă, creând astfel un „Val de Lumina” care va face înconjurul globului și va dura 24 de ore.

Organizația AEBS.org – va celebra pe data de 15 octombrie – “Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor”, eveniment aflat la a șaptea ediție.

Evenimentul se desfasoara concomitent in Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar si in cateva tari europene.

Oricine poate participa la acest eveniment deosebit, aprinzând lumânări în aceasi zi și în acelasi interval orar (15 octombrie, 19.00 – 20.00)

In aceasta zi, la ora 19.00 (ora locala din fiecare tara) se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand dintre noi. Timp de o ora lumanarile sunt lasate sa arda, creand astfel un „Val de Lumina” care va face inconjurul globului si va dura 24 de ore.

Mișcarea de sprijinire a celor care trec prin pierderea unei sarcini sau a unui copil a început în Statele Unite in anul 1988 când președintele Ronald Reagan a declarat oficial luna octombrie ca fiind luna comemorării bebelușilor si copiilor decedați.

Daca dorești ca și îngerul tău sa primească o Inimioara, te rugam sa ne trimiți un email la info@aebs.org cu numele Îngerașului și Orasul.

In 2002, la inițiativa unui grup de părinti, ziua de 15 octombrie a fost declarata in toate statele americane Zi oficiala pentru comemorarea bebelușilor și copiilor.  An de an miscarea s-a extins ajungand acum sa acopere toate continentele. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu