Tribunalul impune pentru prima dată închisoare pentru falsificatorii de carduri de vaccinare

Până acum, au fost aplicate doar amenzi în procedurile împotriva falsificatorilor de certificate de vaccinare corona. Dar acum, un tribunal din Renania-Palatinat (Rheinland-Pfalz) a impus pentru prima dată o pedeapsă cu închisoarea.

Un client care dorea să obțină un certificat valabil în urmă cu aproximativ două luni într-o farmacie cu un Certificat de vaccinare fals. El a fost condamnat la trei luni de încercare de către instanța districtuală din Landstuhl pentru fals în documente.

Angajații farmaciei au observat că numerele de lot de pe autocolantele din carnetul de vaccinare au expirat. Apoi au sunat la poliție.

Instanța a mai stabilit că farmaciștii nu sunt obligați să respecte confidențialitate într-un astfel de caz. Judecătorul a susținut că bărbatul ar fi putut obține un certificat la o altă farmacie iar din cauza „pericolului permanent” farmacia a luat cea mai bune decizie.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu