vaccinarea Johnson un Chaos! Reglementările s-au schimbat din nou peste noapte – acest lucru se aplică în NRW, Bavaria și Co.

Campania de amplificare se desfășoară în Germania. De regulă, persoanele vaccinate au nevoie de o a treia vaccinare – o vaccinare de rapel împotriva virusului corona. Dar cine este considerat de fapt stimulat?

Berlin – Noua variantă a virusului corona Omikron dă peste cap regulile jocului din Germania. Pentru a te proteja optim de Corona, o vaccinare de rapel are sens. Rapelul poate crește semnificativ protecția la vaccinare împotriva virusului corona* , experții sunt convinși de asta. Cu toate acestea, statutul de rapel este definit diferit în unele state federale.

În cazul regulilor 2G Plus, de exemplu, cei care au fost impulsionați în Bavaria sunt scutiți de obligația de testare. Dar, pentru persoanele care au fost vaccinate cu Johnson & Johnson, în Bavaria se aplică reguli diferite decât în ​​Baden-Württemberg, de exemplu. Statele nu sunt de acord. Aici devine puțin confuz. În acest scop, guvernul federal a schimbat măsurile de protecție împotriva coronavirusului și criteriile pentru statutul de vaccinare la Johnson & Johnson. Unele state federale pur și simplu și-au ajustat reglementările aproape peste noapte, altele sunt în proces de a face acest lucru. Hesse, de exemplu, a subliniat miercuri (19 ianuarie) că persoanele care au primit prima dată Johnson & Johnson împotriva Corona sunt considerate stimulate doar după încă două vaccinări. În Baden-Württemberg există anumite excepții de la momentul în care oamenii sunt considerați stimulați (vezi mai jos) – de asemenea,dacă nu au primit trei doze de vaccin. Dar din 18 ianuarie, alte reguli s-au aplicat persoanelor care au fost vaccinate de Johnson & Johnson.

Protecție împotriva vaccinării Covid: „Boosted” clasic cu trei doze de vaccinare

În general, oricine a primit două doze de Astrazeneca* , Biontech și Moderna este considerat complet vaccinat. Oricine a primit apoi o vaccinare de rapel este considerat a fi fost complet stimulat. În Germania, vaccinările de rapel sunt efectuate cu vaccinurile ARNm de la Biontech și Moderna* .

Prima doză de vaccinA doua doză de vaccinRapel – vaccinare de rapel
Biontech-ComirnatyBiontechBiontech
Moderna-SpikevaxModernaModerna
Astrazeneca-VaxzevriaAstrazenecaModerna sau Biontech

Vaccin pentru caz special Johnson & Johnson* : Persoanele care au primit vaccinul Covid-19 pe bază de vectori de la Johnson & Johnson au fost considerate complet vaccinate după o doză de vaccinare. Cu toate acestea, după o vaccinare de rapel, acestea sunt considerate în prezent stimulate în unele state federale precum Hamburg, Berlin și Renania-Palatinat (începând cu 17 ianuarie 2022).

În Bavaria, Renania de Nord-Westfalia și Turingia, o vaccinare de rapel de la Johnson & Johnson nu este deja suficientă. Vaccinările Johnson & Johnson sunt considerate „amplificate” doar după o a treia vaccinare. În Bavaria (vezi mai jos), persoanele cu un vaccin Johnson & Johnson sunt considerate stimulate doar dacă au primit o a doua vaccinare cu un vaccin ARNm și apoi o a treia vaccinare cu un vaccin ARNm. În planul de vaccinare, Bavaria prevede o optimizare a imunizării de bază la patru săptămâni după vaccinare cu o vaccinare suplimentară ARNm și apoi după trei luni o vaccinare de rapel. Bavaria aderă la recomandarea actuală de vaccinare Comitetul permanent pentru vaccinare (Stiko):

1. VaccinareaA 2-a vaccinare – (după patru săptămâni) = imunizare de bazăRapel – vaccinare de rapel (după trei luni)
Johnson&Johnson – Vaccin COVID-19 JanssenModerna
Moderna
Johnson&Johnson – Vaccin COVID-19 JanssenBiontechBiontech

Noi reglementări pentru persoanele vaccinate Johnson & Johnson din Germania din februarie

Un purtător de cuvânt al ministrului Sănătății a anunțat marți (18 ianuarie) că cerințele pentru persoanele vaccinate Johnson & Johnson urmează să fie modificate, după cum a raportat agenția de presă dpa . Persoanele care au primit Johnson & Johnson pentru prima vaccinare nu vor fi considerate „complet vaccinate” decât după o a doua vaccinare. Dacă este posibil, acest lucru ar trebui făcut cu un vaccin ARNm, cum ar fi cel de la Biontech/Pfizer sau Moderna.

Acest pas este destinat să respecte o recomandare Stiko (vezi mai sus). Acest lucru recomandă tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani care au primit o primă doză de Johnson & Johnson să își optimizeze imunizarea cu o a doua doză de vaccin ARNm. O a treia vaccinare are sens, de asemenea, după prima vaccinare Johnson & Johnson și o a doua vaccinare, în mod ideal cu un vaccin ARNm, a spus purtătorul de cuvânt. Definiția persoanelor vaccinate Johnson & Johnson în Germania urmează să fie ajustată până la începutul lunii februarie. În același timp, certificatele digitale de vaccinare urmează să fie adaptate la cele mai recente reglementări UE. În viitor, certificatele de vaccinare în UE vor fi valabile doar nouă luni după imunizarea de bază.

Iată o privire de ansamblu asupra momentelor în care sunteți considerat „amplificat” în Baden-Württemberg, Bavaria, Renania de Nord-Westfalia, Saxonia, Berlin și Brandenburg:

Când se consideră că unul este stimulat în Baden-Württemberg?

În Baden-Württemberg, toate persoanele care au primit o a treia doză după imunizarea completă de la Biontech, Moderna sau Astrazeneca sunt, în general, considerate a fi stimulate. Imediat după vaccinarea de rapel, persoanele stimulate sunt scutite de obligația de testare 2G-Plus.

În Baden-Württemberg, toate persoanele care sunt „doar” complet vaccinate dacă ultima vaccinare individuală necesară a fost de cel puțin 14 zile și nu mai mult de trei luni în urmă sunt, de asemenea, scutite de obligația de testare suplimentară.

Cu toate acestea, Baden-Württemberg a ajustat statutul de vaccinare pentru persoanele vaccinate de Johnson & Johnson pe 18 ianuarie: „La Johnson & Johnson, o singură vaccinare nu mai este suficientă pentru imunizarea de bază. Este necesară o a doua vaccinare, în mod ideal cu un vaccin mARN (Biontech/Pfizer sau Moderna), astfel încât să fie disponibilă o protecție completă împotriva vaccinării”, se arată într-un comunicat de presă. Acest lucru a fost tratat anterior diferit.

Ce înseamnă acest lucru pentru rapelul pentru cei vaccinați Johnson & Johnson? „Toți cei afectați care au primit deja o a doua vaccinare cu un vaccin ARNm ar trebui să efectueze acum o vaccinare de rapel trei luni mai târziu”, se arată pe site-ul web.

În Baden-Württemberg, cei care și-au revenit sunt considerați a fi stimulați fără protecție împotriva vaccinării în sensul testării obligatorii dacă testul lor PCR nu este mai vechi de trei luni. Or, vaccinarea nu a fost cu mai mult de trei luni în urmă pentru persoana recuperată.

Cine este considerat „amplificat” în Baden-Württemberg? (din 18 ianuarie 2022)

 • Indivizi triplu vaccinați.
 • Persoane vaccinate recent care au avut imunizarea primară (finalizarea seriei de vaccinare) cu nu mai mult de 3 luni în urmă.
 • Recuperat a cărui infecție (informații din fișa testului PCR) nu a fost cu mai mult de 3 luni în urmă.

Protecție de rapel Bayern: această reglementare specială se aplică Johnson & Johnson (din 17 ianuarie 2022)

În Bavaria, protecția cu rapel se aplică acum imediat și direct după vaccinarea cu rapel. După cum am menționat mai sus, există reguli speciale pentru persoanele care au fost vaccinate cu Johnson & Johnson. Numai după încă două doze de vaccin ARNm, acești oameni sunt considerați stimulați în Bavaria.

În Bavaria, cei care și-au revenit sunt considerați boozați dacă au fost infectați cu Corona înainte de prima vaccinare și au fost apoi vaccinați de două ori. Oricine s-a infectat după prima vaccinare și a primit o a doua vaccinare la trei luni după recuperare este, de asemenea, considerată a fi stimulată. În plus, o infecție inovatoare înlocuiește o vaccinare de rapel. Așadar, oricine a fost vaccinat de două ori și este încă bolnav de Corona este considerat inițial a fi stimulat.

Boostat? Asta se aplica in Bavaria

 • Vaccinat-vaccinat-vaccinat
 • Recuperat – vaccinat-vaccinat
 • Vaccinat-recuperat-vaccinat
 • Vaccinat-vaccinat-recuperat

Berlin: Când este considerată amplificată regula 2G Plus în capitală? (17 ianuarie 2022)

În Berlin, oamenii trebuie să se adapteze regulilor corona mai stricte. În gastronomie și în alte domenii, precum cultură și agrement, regulile 2G Plus sunt în vigoare de sâmbătă (15 ianuarie).

Johnson & Johnson guvernează la Berlin (din 17 ianuarie 2022)

La Berlin, toate de trei ori vaccinate ca stimulat. De asemenea, oricine a primit o altă doză de vaccin ARNm la cel puțin 28 de zile după ce a fost vaccinat cu Johnson & Johnson. „În cazul unei imunizări primare cu vaccinul Janssen de la Johnson & Johnson, ar trebui să existe încă cel puțin 28 de zile între imunizarea primară și vaccinarea de rapel”. (Din 11 ianuarie 2022).

Oricine a fost infectat cu Corona înainte de a fi vaccinat ar trebui să fie vaccinat la Berlin la trei luni după recuperare. O vaccinare de rapel poate fi administrată la fiecare trei luni.

Un progres în vaccinare nu înlocuiește în prezent o vaccinare de rapel la Berlin. Orice persoană care a fost vaccinată de două ori, a fost infectată cu Corona și și-a revenit nu este considerată a fi alimentată. Ar trebui să aveți o injecție de rapel la fiecare trei luni. Această recomandare este independentă de numărul de doze de vaccin primite anterior, mai precizează recomandarea Stiko.

Brandenburg (din 17 ianuarie 2022)

În Brandenburg, tema amplificatoarelor este tratată în același mod ca la Berlin. Persoanele care au fost vaccinate de trei ori sunt considerate în mod tradițional că au fost stimulate. La Johnson & Johnson, trebuie să existe un interval de 28 de zile între vaccinarea primară și vaccinarea de rapel.

Când se consideră că unul amplificat în Renania de Nord-Westfalia (NRW) cu regula 2G Plus? (din 17 ianuarie 2022)

Oricine din Renania de Nord-Westfalia (NRW) care a primit o a treia vaccinare cu Biontech și Moderna după imunizarea de bază cu Biontech, Moderna sau Astrazeneca este considerat a fi stimulat. Cu amplificatorul, oamenii sunt scutiți de obligația de a testa în conformitate cu regula 2G Plus în aceeași zi.

Johnson & Johnson este un caz special în Renania de Nord-Westfalia: oricine a fost vaccinat cu vaccinul unic al lui Jansen are acum nevoie de încă două doze de vaccin pentru a fi considerat amplificat. Deci, sunt necesare trei vaccinări în total pentru a fi scutit de cerința de testare. Asta e o schimbare! Anterior, o altă doză de vaccinare a fost suficientă ca vaccinare de rapel în NRW.

Oricine a fost vaccinat de două ori este acum pus pe picior de egalitate cu cei care au fost impulsionați și sunt scutiți de cerința de testare – dacă vaccinarea a fost cu mai mult de 14 zile și cu mai puțin de 90 de zile în urmă.

Alte excepții de la testul obligatoriu în NRW:

 • Vaccinat-vaccinat-vaccinat
 • Recuperat dacă testul PCR pozitiv a fost cu mai mult de 27 de zile, dar cu mai puțin de 90 de zile în urmă.
 • Vaccinat – recuperat: oricine a fost pur și simplu vaccinat prima și a fost infectat cu corona cu un test PCR este tratat pe picior de egalitate cu cei care au fost stimulați.
 • Recuperat-vaccinat: Oricine poate dovedi o infecție corona cu un test PCR și apoi o vaccinare este tratat pe picior de egalitate cu cei care au fost stimulați.
 • Recuperat-vaccinat-vaccinat: orice persoană care și-a revenit și apoi a fost vaccinată de două ori este considerată stimulată și este scutită de cerința de testare.
 • Recuperare vaccinată-vaccinată: orice persoană care a fost vaccinată de două ori și apoi a fost infectată cu Corona este considerată a fi stimulată.

Saxonia: Când se consideră că persoanele vaccinate Johnson & Johnson sunt stimulate? (din 17 ianuarie 2022)

În Saxonia, toate persoanele care au primit a treia vaccinare cu Biontech și Moderna după o imunizare de bază cu Biontech, Moderna sau Astrazeneca sunt considerate stimulate. Persoanele care au primit o vaccinare cu un vaccin ARNm după vaccinarea cu Johnson & Johnson sunt, de asemenea, considerate stimulate. Oricine a fost vaccinat de două ori și este încă infectat cu Corona și s-a recuperat este considerat boostat în Saxonia.

Saxonia-Anhalt: Toți trebuie să fie testați (începând cu 17 ianuarie 2022)

Cea mai strictă variantă a regulii 2G-Plus se aplică în Saxonia-Anhalt: „Adulții care au primit deja vaccinarea de rapel sau care pot prezenta dovada recuperării nu sunt supuși cerinței de testare suplimentară în Saxonia-Anhalt în conformitate cu 2-G-Plus a fost lansat modelul de acces”, a spus ministerul. Toți oamenii, fie că sunt stimulați sau recuperați, trebuie să fie testați în continuare. Prin urmare, statul federal nu este inclus în liste (vezi mai jos).

Johnson & Johnson vaccinează: în aceste state federale sunteți considerat stimulat după o vaccinare ARNm (începând cu 18 ianuarie 2022)

stat federalimunizare de bazăvaccinare de rapel
BerlinJohnson&JohnsonVaccin ARNm la 28 de zile după vaccinarea primară
BrandenburgJohnson&JohnsonVaccin ARNm la 28 de zile după vaccinarea primară
BremenJohnson&Johnsonplus vaccinarea de rapel
HamburgJohnson&JohnsonVaccin ARNm la patru săptămâni
Remania-PalatinatJohnson&Johnsonvaccin ARNm
SaxoniaJohnson&Johnsonvaccin ARNm
SaarlandJohnson&Johnsonvaccin ARNm
Mecklenburg-VorpommernJohnson&Johnsonvaccin ARNm

Johnson & Johnson: în aceste state, sunt necesare trei vaccinări pentru statutul de rapel (începând cu 17 ianuarie 2021)

stat federalimunizare de bază1. Vaccinarea de rapel2. Vaccinarea de rapel
Baden-Württemberg (din 18 ianuarie)Johnson&Johnsonvaccin ARNmvaccin ARNm
BavariaJohnson&Johnsonvaccin ARNmvaccin ARNm
HessenJohnson&Johnsonvaccin ARNmvaccin ARNm
NRWJohnson&Johnsonvaccin ARNmvaccin ARNm
TuringiaJohnson&Johnsonvaccin ARNmvaccin ARNm
Schleswig HolsteinJohnson&Johnsonvaccin ARNmvaccin ARNm
Saxonia Inferioară (din 18 ianuarie)Johnson&Johnsonvaccin ARNmvaccin ARNm
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu