Vaccinarea obligatorie: Vrei PAȘAPORT Verde? Trei vaccine pe an. Daca nu 3.600 Amenda

Viena. Primul proiect de lege privind vaccinarea obligatorie este aici și ar trebui să se aplice de la 1 februarie 2022. Scrie, de exemplu: Dacă nu aveți vaccinare până la 15 martie 2022, trebuie să plătiți o amendă de până la 600 EUR, care se datorează la fiecare trei luni. Refuzatorii de vaccinare riscă o amendă de maximum 2.400 de euro pe an. Oricine nu plătește trebuie să se aștepte la o amendă de până la 3.600 de euro. După cum a raportat deja oe24, vaccinarea obligatorie ar trebui să se aplice începând cu vârsta de 14 ani. 

Cu excepția:

  • Femeile însărcinate
  • Persoanele cu probleme de sănătate
  • Recuperat (timp de 180 de zile după infectare)
  • Persoane sub 14 ani

Sunt necesare trei vaccinări 

Cerința de vaccinare constă în trei cusături: prima vaccinare este obligatorie de la 1 februarie 2022, a doua vaccinare nu mai devreme de 14 și nu mai târziu de 42 de zile de la prima vaccinare – în final a treia vaccinare nu mai devreme de 120 de zile și maxim 270 de zile de la prevaccinare. 

Aceste vaccinuri sunt recunoscute 

Fii recunoscut:

  • Biontech / Pfizer
  • Moderna
  • AstraZeneca
  • Johnson & Johnson

Acesta este restul programului

În primul rând, Ministerul Sănătății și Ministerul Constituțional vor lua în considerare propunerile partidelor de opoziție SPÖ și Neos. În cursul săptămânii, proiectul de lege va fi trimis spre evaluare. În cele din urmă, Consiliul Național și apoi Consiliul Federal vor vota legea.

Acesta este cât timp se aplică vaccinarea obligatorie 

Vaccinarea obligatorie ar trebui să se aplice inițial până la 31 ianuarie 2024.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu