Validitatea scurtată a testului corona creează noi probleme familiilor din VIENA

Pentru a putea face ceva cu copiii sub vârsta de doisprezece ani (vaccinare doar de la 12 ani) după școală, ai nevoie de teste corona valabile. Până în prezent, permisul ninja în care copiii intră în rezultatele negative a fost aproape întotdeauna suficient pentru a putea merge la un pub, la cinematograf sau la alte evenimente cu părinții lor. Dar mai ales durata mai scurtă din Viena, cât timp este valid testul, va prezenta părinților noi provocări.

Miercuri, miniștrii sănătății și educației au prezentat noile reguli de testare pentru școli. Funcționează așa:

În fiecare luni dimineață , copiii fac un test PCR și un antigen. Dacă este negativ, testul antigenului din Viena este valabil doar până marți dimineață, până cel târziu, rezultatul testului PCR ar trebui să fie disponibil. Testul PCR este valabil doar la Viena timp de 48 de ore de la momentul testului, adică doar până miercuri dimineață. Dacă vrei să faci ceva cu copilul tău miercuri, ai nevoie de propriul test, care este valabil până seara.

Copiii se testează din nou joi dimineață – cu un test antigen. La Viena, acest lucru este valabil doar până vineri dimineață.

Înainte de vară, testele se desfășurau întotdeauna în școli în zilele de luni, miercuri și vineri, astfel încât permisul ninja era întotdeauna valabil. Acum permisul ninja nu este valabil la nivel național sâmbătă și duminică, la Viena nu miercuri și nu de vineri până luni dimineață.

Ministrul educației, Heinz Faßmann, a șters discrepanța dintre regulile de la Viena și strategia de testare cu argumentul că școala este propria „buclă de control”.

Ca răspuns la o solicitare KURIER, orașul Viena rămâne tăcut despre modul în care activitățile școlare și de agrement pot fi reconciliate cu perioada scurtată de valabilitate a testelor PCR și antigen. Viceprimarul Christoph Wiederkehr (Neos), consilierul municipal pentru sănătate Peter Hacker (SPÖ) și directorul educației Heinrich Himmer vor face o declarație vineri. Probabil că vor exista mai multe teste PCR în școlile din Viena.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu