Este confirmat: Moderatoarea BBC Lisa Shaw a decedat din cauza Vaccinari!

Medicina legală confirmă suspiciunea: prezentatorul BBC a murit din cauza vaccinării împotriva coroanei

În cazul prezentatoarei BBC Lisa Shaw, care a murit în mai, autopsia a confirmat că efectele secundare ale vaccinului corona au dus la moartea femeii. Shaw se plânsese de o durere de cap severă după prima doză. Testele medicale au constatat cheaguri de sânge.

O autopsie a regretatei prezentatoare a BBC, Lisa Shaw, a arătat că femeia a murit ca urmare a primei doze de vaccinare corona. „Lisa a murit din cauza complicațiilor cu vaccinarea COVID de la AstraZeneca”, a declarat Karen Dilks, legistul legist din Newcastle, potrivit unui raport al BBC . Lisa Shaw lucrase pentru BBC Radio Newcastle . A murit în luna mai, la vârsta de 44 de ani.

Legistul a spus că Shaw era anterior sănătos. Moartea ei a fost „în mod clar” din cauza unei foarte rare „trombocitopenii trombotice induse de vaccin”, o boală care provoacă umflături și sângerări în creier.

În mai, un neuropatolog care l-a examinat pe Shaw după moartea ei și-a exprimat surpriza cu privire la cheagurile de sânge și sângerarea din creierul pacientului. Din punct de vedere al timpului, este foarte probabil ca moartea ei să fi fost cauzată de vaccin. Medicul criminalist Dilks a confirmat acum suspiciunea, dar a declarat că incidentul este „foarte rar”.

Pe 29 aprilie, mama unui copil a primit prima doză de vaccin. Pe 13 mai, a fost dusă de urgență la Spitalul Universitar North Durham cu o ambulanță. Înainte de asta, avea dureri de cap de câteva zile.

Medicul curant a spus că Shaw s-a plâns de „dureri de cap severe, împușcate și înjunghiate” pe frunte și în spatele ochilor. Testele găsiseră cheaguri de sânge în creier și a fost transferată la secția de neurologie.

În ciuda tratamentului cu medicamente, durerea de cap a pacientului s-a agravat. Se spune că abilitatea ei lingvistică a fost din ce în ce mai limitată. Chiar și intervențiile chirurgicale nu au condus la nicio îmbunătățire a stării.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu