Doar 6% din încălcările Vaccinării obligatori amendate!

Cerința controversată de vaccinare legată de unități a expirat la sfârșitul anului 2022. Potrivit unui raport, încălcările nu au avut de obicei consecințe: au fost impuse sancțiuni în aproximativ 8.250 de cazuri de aproape 270.000 de încălcări.

Potrivit unui raport de ziar, doar un număr mic de sancțiuni au fost impuse pentru a impune vaccinările obligatorii pentru personalul din instituțiile de sănătate și îngrijire din Germania. Cele aproape 270.000 de încălcări ale legii în vigoare din martie până la sfârșitul lunii decembrie 2022 sunt compensate de aproximativ 8.250 de amenzi sau interdicții de activitate, dintre care 6.975 sunt amenzi. Acesta a fost rezultatul unui sondaj realizat de „Welt am Sonntag” în toate cele 16 guverne de stat. Potrivit ziarului, cinci dintre ei au furnizat parțial informații incomplete.

Potrivit acesteia, spitalele, unitățile de îngrijire și cabinetele medicale au raportat autorităților sanitare 268.889 de angajați care nu au putut prezenta dovada valabilă de vaccinare sau recuperare. Cele mai multe încălcări au fost înregistrate în Bavaria cu 62.184 (la începutul lunii decembrie), urmată de Saxonia cu 45.257 (la sfârșitul lunii octombrie).

Discreție bine folosită

Șapte țări au declarat că nu au inițiat nicio procedură de amendă. Aici, se pare că autoritățile sanitare au folosit puterile discreționare acordate de legiuitor și nu au impus sancțiuni pe fondul personalului deficitar în spitale și case de bătrâni.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu