Orașul de graniță al SUA a fost curățat de migranți ilegali înaintea vizitei lui Biden

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a declarat duminică că imigranții ilegali sunt expulzați de pe străzile orașului de graniță El Paso, cu taberele lor de corturi demolate în pregătirea pentru sosirea președintelui american Joe Biden.

Biden este de așteptat să viziteze El Paso mai târziu în cursul zilei , unde se va familiariza cu situația migrației de la granița de sud a SUA pentru prima dată de la începutul președinției sale.

„El Paso se grăbește să îndepărteze imigranții ilegali și taberele de migranți care se aglomerează în centrul orașului înainte de sosirea lui Biden. Previzibil. Biden nu vrea ca America să vadă haosul pe care l-a provocat la graniță. Acesta este doar o sesiune foto și un joc de simulare, “, a scris guvernatorul pe Twitter.

Săptămâna trecută, Biden și-a anunțat intenția de a trimite forțe suplimentare la granița de sud a SUA și de a extinde practica deportării rapide a migranților ilegali. În același timp, el a sugerat admiterea legală a 30.000 de imigranți din Nicaragua, Cuba și Haiti în țară în fiecare lună.

După ce a vizitat El Paso, 

Biden va călători în Mexic pentru un summit al liderilor statelor nord-americane, unde va fi discutată și problema migrației în regiune.Casa Albă a ocolit în mod continuu întrebările despre motivul pentru care Biden nu a vizitat granița de sud, pe fondul unui număr record de migrație, care depășește resursele federale și de stat. De asemenea, republicanii l-au îndemnat anterior pe președintele SUA să viziteze granița pentru a avea o privire directă asupra crizei.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu