Austria deține Vaccinuri Anti-Corona pentru 144 de ani

Austria se află pe un stoc imens de Vaccinuri contra Corona. Un vaccin care găsește din ce în ce mai puțini cumpărători.

21 milioane de doze sunt depozitate în Depozite frigorifice.

Alte milioane de doze vor veni în acest an. Asta scrie în contracte cu companiile farmaceutice.

În termeni pur matematici, din cauza numărului mic de vaccinării, Austria ar avea suficient vaccin pentru următorii 144 de ani.

Costul pentru contribuabil rămâne. Ieri seară, din cauza interesul pentru vaccinare Anti-Corona este scăzut, cel mai mare Centru de Vaccinare din Austria s-a închis.

La ultima numărătoare doar 90 de persoane pe zi au fost vaccinate.

În total, Austria se află acum la 20,9 milioane de doze de vaccine. Dar asta nu este suficient.

Până la sfârșitul anului, încă 11,7 milioane de cutii de conserve vor fi livrate. În total, Austria va avea atunci în stoc 32,6 milioane de doze de vaccin. În ritmul actual de vaccinare din țară, în luna martie au fost aproximativ 10.900 de vaccinări.

Este suficient pentru 144 de ani?

Dar numai teoretic, pentru că 1/5 din dozele de vaccin a expirat deja. O altă treime expiră până în iunie. În total vaccinurile Corona au costat contribuabilul deja mai mult de 850 de milioane de euro. Majoritatea austriecilor nu au înțelegere pentru acest lucru.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu