Activistul pentru schimbările climatice a luat deja parte la mai multe campanii adezive.

„Clima Shakira” Anja Windl urmează să fie expulzata din Austria

Activista Anja Windl este amenințată cu interdicția de a rămâne în Austria, deoarece s-a liput în mod repetat pe drum cu super lipici.

Lipiți și lăsați să se lipească? În ceea ce privește mișcarea de protest a „Ultimei generații”, probabil că s-a terminat: se pare că poliția de imigrație examinează acum o interdicție de ședere pe mai mulți ani pentru Anja Windl, deoarece „Climate Shakira” este una dintre cele mai proeminente figuri din mediul grupului activist. .

Nemțoaica, care în prezent studiază în Austria și, prin urmare, își are centrul vieții aici, a spus asta pentru „Heute” marți . Este posibil ca fundalul să fi fost un protest adeziv în Klagenfurt (Ktn.). „A fost efectuat un control de identitate și datele mele au fost transmise poliției de imigrare”, spune Windl. Întrucât studenta la psihologie în vârstă de 25 de ani din Bavaria de Jos a acumulat deja un dosar gros de sancțiuni administrative, acum vor să-i interzică șederea în republică.

Somatie la politia de imigrare saptamana aceasta

„Mi se pare scandalos că mi se refuză dreptul de a protesta în Austria”, a spus Windl. „Trăiesc în Austria de ani de zile și am aici centrul vieții mele, inclusiv studiile – dar rămâne de văzut în ce măsură acest lucru poate fi aplicat legal.” O întâlnire cu poliția de imigrație urmează să aibă loc pe data de Joi și toate celelalte vor fi clarificate.

Sub mâna, ea aflase deja de la mai multe persoane că era un ghimpe în partea autorității cu protestele ei adezive de mare profil pe principalele rute de circulație, de care probabil ar putea fi scăpată în cadrul unei interdicții de ședere. Însă Windl nu vrea să se lase intimidată de acest lucru și va continua să-și ia protestul în stradă în viitor: „Din păcate, încercările statului de a reprima pentru a distrage atenția de la propriile eșecuri în ceea ce privește protecția climei pur și simplu capătă proporții arbitrare. . În loc să se implementeze măsuri eficiente pentru respectarea de urgență a țintelor de reducere a emisiilor special stabilite, cei care atrag atenția asupra iresponsabilității celor din guvern vor fi pedepsiți”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu