Calendarul de sărbători 2023 si Zilele de Concediu cele mai bune

Am ajuns în anul 2023 și în multe birouri există un singur subiect important la sfârșitul anului: Cum îmi asigur cele mai multe zile libere în noul an cu cât mai puține zile de vacanță? Pentru a vă fi cât mai ușor posibil să aplicați pentru o vacanță anul acesta, avem pentru dvs. calendarul de sărbători erichmocanu.TV. Descărcați aici acum!

a

Și care este cel mai important lucru de discutat cu colegii după vacanță? Exact: următoarea vacanță ! Găsiți aici planificatorul de vacanță cu toate orele de vacanță, sărbătorile legale și zilele intermediare compilate și vedeți dintr-o privire cum puteți lua zile de vacanță foarte lungi cu câteva zile de vacanță. Pur și simplu descărcați-l aici ca pdf, imprimați-l, închideți-l și bucurați-vă de vacanță! 

În 2023, puteți obține până la unsprezece săptămâni de vacanță, planificând bine vacanțele . 

Sfinții Trei Regi 

6 ianuarie 2023 sunt cei trei magi. Așadar, dacă trimiteți concediu de la 23 decembrie 2022 până la 6 ianuarie 2023, aveți nevoie de 4 zile de concediu pentru a beneficia de  11 zile  libere .

Paști

Paștele din 2023 este de la 7 aprilie (Vinerea Mare) până la 10 aprilie (Lunia Paștelui). Dar dacă îți iei concediu mai devreme, de la 1 aprilie până pe 16 aprilie, investești opt zile de vacanță și primești 16 zile libere o dată, inclusiv în weekend.

Ziua Muncii 

Ziua Muncii în Germania este 1 mai – în 2023 cade luni. Aici puteți obține nouă zile libere luând o vacanță din 29 aprilie până pe 7 mai. 

Ziua Înălțării Domnului și Rusaliile

Ziua Înălțării Domnului este o joi, 18 mai. Duminica și luni sunt 28 și 29 mai. Cu doar zece zile de vacanță poți profita la maximum de ea și ai 18 zile libere la rând. Cu Corpus Christi pe 8 iunie ai încă o vacanță.

Ziua presupunerii

În fiecare an, pe 15 august, este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului. Deoarece vacanța din 2023 cade într-o zi de marți, este posibil un pod de agrement de nouă zile cu utilizarea a patru zile de vacanță (14, 16, 17, 18 august).

Ziua unității germane

3 octombrie este Ziua Unității Germaniei și cade într-o zi de marți în 2023. Dacă iei ziua de luni înainte, adică 2 octombrie liberă, ai patru zile libere cu o zi liberă .

ziua tuturor Sfinților

Fiind un mare festival catolic, Ziua Tuturor Sfinților este, de asemenea, limitată la nivel regional. 1 noiembrie este miercuri. La sfârșitul anului, cei care nu au suficiente zile de vacanță pentru podul clasic de nouă zile mai pot primi un pod de cinci zile cu două zile (30, 31 octombrie sau 2, 3 noiembrie) .

Crăciun/Anul Nou

Al 4-lea Advent și Ajunul Crăciunului cad în aceeași zi în 2023, o duminică. Drept urmare, mulți oameni sunt liberi automat în zilele de luni și marți, deoarece aceasta este Ziua de Crăciun și Ziua de Boxă. Dacă îți iei concediu aici din 23 decembrie și nu te întorci la muncă până pe 2 ianuarie, ai nevoie doar de trei zile de concediu pentru zece zile libere . 

În 2023, sărbătorile sunt prietenoase pentru angajați 

2023 începe pe 1 ianuarie într-o duminică , oricum mulți sunt deja plecați aici. Toate celelalte sărbători legale din Bavaria cad într-o zi lucrătoare în 2023. Așa că chiar și cei care preferă să-și lase colegii să meargă primii atunci când își planifică vacanța, mai au și săptămâna liberă. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu