Daca nu oferi un cadou copilului tău de Craciun, poți pierde Custodia!

Ce fac părinții pentru a-și face copiii fericiți de Crăciun? Cadouri de Crăciun, bineînțeles. Este atunci justificată retragerea custodiei de la un părinte dacă acesta își arată dezinteresul față de copil prin faptul că nu îi oferă cadouri de Crăciun?

@erichmocanu Sunt obligat sa-i ofer copilului meu un Cadou de Craciun? #craciun #erichmocanu #fyu #live #viral #cadou #copil ♬ sunet original – erichmocanu

Un tată care locuiește separat de copii sai i se poate retrage dreptul de încredințare dacă nu manifestă un mare interes pentru interesele copiilor. Dacă nu le face cadou de Crăciun, acesta poate fi un indiciu important că copiii sunt neglijați. Acest lucru reiese dintr-o decizie a Tribunalului Regional Superior din Dresda.

Oberlandesgericht Dresden, Beschluss vom 27.02.2002
– 10 UF 743/01 –

În acest caz, un cuplu despărțit se lupta pentru custodia copiilor săi. De la separare, copiii locuiau cu mama. Aceasta a solicitat ca custodia unică a copiilor să îi fie transferată.

Instanța regională superioară a fost de acord cu acest lucru. În motivarea sa, instanța a afirmat că tatăl nu a participat la dezvoltarea copiilor și nu s-a ocupat de aspectele legate de creșterea copiilor. De asemenea, acesta nu fusese interesat de o relație strânsă cu copiii în cadrul dreptului de vizită. În trecut, copiii veneau întotdeauna la el, dar nu și el la ei. De asemenea, nu a manifestat un interes deosebit în timpul contactului cu copiii. Nu s-a interesat de preocupările lor și nu a făcut nimic cu ei. În cele din urmă, nu le-a adus nicio bucurie. Nu au primit niciun cadou de la el de Crăciun.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu