Fetiță de zece ani răpită și abuzată în drum spre școală

Edenkoben (Renania-Palatinat) – Acțiune dramatică a poliției luni dimineață în Renania-Palatinat! Un agresor sexual în vârstă de 61 de ani a târât o școlăriță de zece ani în mașina sa în drum spre școală și a răpit-o!

Fata nu s-a prezentat luni dimineață la orele de la un liceu. Prin urmare, tatăl ei a raportat dispariția ei. După o urmărire, poliția a reușit să elibereze copilul și să-l aresteze pe răpitor.

Acum se cunosc detaliile dramatice!

După cum a anunțat luni seara poliția, bărbatul de 61 de ani ar fi luat-o pe fată în drum spre școală, în jurul orei 7.45, la Edenkoben (în apropiere de Landau in der Pfalz), și ar fi urcat-o în Audi A4-ul său cu un geam spate vizibil. Apoi a plecat imediat de la locul răpirii pe drumuri de țară.

▶︎ În jurul orei 8.15, un martor a contactat poliția și a semnalat faptul că Audi-ul avea un comportament suspect. La fața locului, însă, polițiștii nu au mai putut stabili nimic.

▶︎ Când școlărița a fost dată dispărută, în jurul orei 9.00, poliția a lansat o acțiune de căutare pe scară largă și o vânătoare de oameni.

▶︎ În jurul orei 9.40, mașina bărbatului în vârstă de 61 de ani a fost reperată pe un drum de țară în apropiere de Maikammern. Poliția a pornit în urmărire. Cu o viteză amețitoare, răpitorul a fugit pe autostrada A65 spre Kandel. În acest timp, el a provocat trei accidente rutiere în care, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

▶︎ Pe B9, în apropiere de Kandel-Süd, polițiștii au reușit în cele din urmă să îl aresteze pe răpitor și să elibereze copilul. Bărbatul de 61 de ani s-a opus arestării și a fost rănit.

▶︎ Bărbatul ar fi abuzat-o pe fetița de zece ani. Un judecător de instrucție l-a trimis luni în arest preventiv pentru suspiciune urgentă de răpire și abuz sexual.

Ulterior, s-a dovedit că bărbatul în vârstă de 61 de ani era un bărbat din Neustadt cu antecedente penale pentru infracțiuni sexuale, potrivit poliției.

Poliția cere ajutor

Ofițerii caută acum martori care au văzut răpirea sau evadarea. Acesta este motivul pentru care poliția întreabă:

Cine a văzut în această dimineață, între orele 07:00 și 09:40, în Edenkoben și în împrejurimi, un Audi A4 verde cu numere de înmatriculare NW?

Cine a observat evadarea sau a fost pus în pericol sau rănit de comportamentul la volan?

Martorii pot contacta numărul de telefon 06341-2870.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu