Filiala Edeka vinde Moși Crăciuni de ciocolată pe o vreme de 35 de grade

În weekend a fost foarte cald în mare parte din Germania. Prin urmare, mulți oameni au mers la mare sau în parcuri. Într-o sucursală Edeka din Berlin-Zehlendorf, în schimb, spiritul Crăciunului a prevalat.

Sâmbătă, la parada techno “Rave The Planet” de la Berlin-Tiergarten, unii dintre participanții pasionați de dans nu au mai rezistat din cauza căldurii și au vrut chiar să își rupă hainele.

La o filială Edeka din cartierul Zehlendorf, nu a existat niciun semn al atmosferei de vară. În weekend, acolo au fost montați paleți cu Moș Crăciun de ciocolată, turtă dulce și varză roșie – spre marea neîncredere a clienților. Potrivit unui reportaj din “B.Z.”, numeroase persoane uimite au stat în fața sortimentului de Crăciun și au făcut fotografii.

Un supermarket din Berlin vinde produse de Crăciun în plină vară

De ce Moșii Crăciun iau deja cu asalt supermarketul la 35 de grade și 168 de zile până la Crăciun – managerul magazinului are o explicație simplă. Săptămâna trecută, în magazinul său au fost fotografiate produsele de Crăciun pentru broșura Edeka pentru sezonul de Crăciun din acest an. De asemenea, a avut loc și o ședință foto publicitară.

În loc să trimită delicatesele înapoi la depozit, filiala din Berlin a decis în cele din urmă să le vândă imediat – nu fără un comentariu ironic, desigur. “Vine clauza de vară. Nu trebuie să fie întotdeauna ca gheața la soare”, scria pe un panou în fața sortimentului de Crăciun. “Răsfățați-vă cu Crăciunul pe timp de vară, la un preț redutabil! De ce? Pentru că poți.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu