Furt în grup, tâlhărie, înșelăciune, conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis – numeroase mandate de arestare la Aeroportul Frankfurt

Polițiștii federali au arestat miercuri, pe aeroportul din Frankfurt, un bărbat care era căutat de Tribunalul districtual din Stuttgart, fiind suspectat de furt în grup în formă agravantă. Românul, împreună cu alți complici, ar fi furat și vândut numeroase biciclete, e-bikes și e-scootere în 2022 și 2023. În cel puțin 14 cazuri, ar fi cauzat un prejudiciu total de peste 38.000 de euro. Polițiștii l-au arestat pe bărbatul de 31 de ani la sosirea din București. El va fi acum predat justiției.

Anchetatorii Poliției Federale au arestat miercuri și un bărbat de 37 de ani, care fusese condamnat pentru conducere sub influența alcoolului și care, prin urmare, era căutat de procuratura din Mannheim. Ofițerii au descoperit mandatul existent pentru arestarea albanezului la sosirea acestuia din Atena. Bărbatul a reușit să plătească amenda de 450 de euro plus costurile procedurale de 143,14 euro și să evite astfel o pedeapsă alternativă de 30 de zile de detenție.

O femeie în vârstă de 40 de ani era căutată în baza a două mandate de arestare emise de procuratura din Mainz. Ofițerii de poliție federală au reținut-o la punctul de control al imigranților din Londra. Nemțoaica fusese condamnată pentru fraudă în ambele cazuri și urma să execute în total 48 de zile de închisoare alternativă. Cu ajutorul familiei sale, aceasta a reușit să plătească amenda de 910 euro datorată pentru a evita pedeapsa cu închisoarea și, astfel, a rămas în libertate.

O altă femeie din Germania a reușit, de asemenea, să evite închisoarea plătind amenda. Aceasta, în vârstă de 31 de ani, era amenințată cu o pedeapsă privativă de libertate înlocuitoare de 40 de zile pentru conducere fără permis. Mandatul de arestare emis de procuratura din Köln ajunsese în atenția polițiștilor în timpul unui control asupra femeii care se îndrepta spre Paris.

Pe de altă parte, de la Paris a sosit un columbian de 44 de ani, care era căutat de tribunalul districtual din Heidelberg, fiind suspectat de fraudă cu subvenții. Bărbatul ar fi obținut în mod fraudulos un ajutor de urgență Corona în valoare totală de 9.000 de euro în 2020, prin declarații false. Polițiștii federali l-au arestat. El va fi adus acum în fața magistratului.

Un bărbat român în vârstă de 38 de ani era căutat sub suspiciunea de furt din locuințe. Ofițerii Poliției Federale l-au arestat la sosirea din București, în baza unui mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Neuruppin. Bărbatul este acuzat că ar fi pătruns prin efracție într-o casă de locuit în 2019 și ar fi sustras bijuterii în valoare de 1015 euro. El va fi predat și acum justiției.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu