people boarding an airplane
Photo by Markus Winkler on Pexels.com

Un pasager se dezbracă in pielea goala în avion și îl mușcă pe un polițist

O femeie în vârstă de 27 de ani s-a dezbrăcat în pielea goală într-un avion pe aeroportul din Munchen. Când un ofițer de poliție a încercat să o acopere cu o pătură, aceasta l-a mușcat.

O pasageră în vârstă de 27 de ani s-a dezbrăcat la bordul unui avion cu destinația Sofia cu puțin timp înainte de decolarea din Munchen, a țipat puternic și, în cele din urmă, a mușcat de braț un ofițer de poliție federală. “Colegul a fost nevoit să își întrerupă serviciul și a solicitat imediat tratament medical, dar a revenit la serviciu sâmbătă”, a declarat duminică un purtător de cuvânt al poliției federale. Femeia a fost dusă la un spital de psihiatrie după incidentul de vineri seara, iar ceilalți pasageri au plecat spre capitala bulgară cu o întârziere de trei ore și jumătate.

Avionul decolează cu 3,5 ore întârziere la Munchen

“Pasagerii se aflau deja la bord, era cu puțin timp înainte de decolare”, a descris purtătorul de cuvânt al poliției federale, Stefan Bayer. Dintr-o dată, din motive necunoscute, tânăra de 27 de ani s-a dezbrăcat complet și a început să țipe. Chiar și atunci când a fost convinsă de însoțitoarele de bord și de polițiști, nu s-a îmbrăcat, așa că polițistul federal i-a pus o pătură pe ea. “În timpul acestei încercări, femeia l-a mușcat brusc pe colegul său de antebrațul stâng.

În cele din urmă, femeia a fost coborâtă din avion de mai multe persoane de urgență. Ea a fost dusă la spitalul districtual din Taufkirchen și a fost acuzată de opunere de rezistență la forțele de ordine, atac și lovire.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu