Guvernul federal pregătește o bază legală pentru îngrijirea la domiciliu 24-din-24

Potrivit Claudiei Moll (SPD), reprezentanta guvernului federal în domeniul asistenței medicale, este în curs de dezvoltare o bază legală sigură pentru “îngrijire 24 de ore din 24” (îngrijire în regim de rezidență).

“Acest lucru este necesar de urgență, deoarece, dacă se așteaptă ca un îngrijitor să lucreze non-stop, vă expuneți la urmărire penală”, explică Moll. “În prezent, colaborez cu ministerele relevante pe baze politice pentru decizii privind condițiile de muncă echitabile și includerea în asigurarea de îngrijire”, anunță ea în formatul “Moll Miercurea” de pe site-ul reprezentanților din domeniul îngrijirii. Ea este încrezătoare că o propunere va fi prezentată în curând.

Serviciile de consiliere trebuie să fie dezvoltate în continuare, astfel încât persoanele care au nevoie de îngrijire să își poată organiza îngrijirea cu ajutorul lor, astfel încât aceasta să se încadreze în viața lor.

În plus, este nevoie de o gamă largă de servicii de respiro, de un buget cu care să poată fi finanțate aceste servicii și de o indemnizație de înlocuire a salariului pentru timpul liber legat de îngrijire.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu