În Bavaria, în viitor, sprijinul financiar acordat de stat pentru copii (Familiengeld) va depinde mai mult de veniturile părinților.

Ministrul-președinte Söder a anunțat că alocația familială bavareză se va concentra din ce în ce mai mult pe părinții singuri. Până în prezent, părinții primesc între 250 și 300 de euro pe lună pentru fiecare copil în al doilea și al treilea an de viață, indiferent dacă sunt sau nu nevoiași. Söder a subliniat, de asemenea, că până în 2028 vor fi create în total 180.000 de noi locuri de îngrijire a copiilor. Aproape două treimi dintre acestea sunt destinate elevilor din școlile primare, pentru a îndeplini dreptul legal la îngrijire pe toată durata zilei, stipulat de guvernul federal. Potrivit lui Söder, proiectul va costa aproximativ un miliard de euro. Opoziția atrage atenția asupra deficitului larg răspândit de lucrători calificați în domeniul îngrijirii copiilor și acuză guvernul landului că face prea puțin în această privință.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu